BWO

Welkom op de site van BWO b.v. wat staat voor Bagger- en Waterwerken Oosterwolde BV. BWO is een vakkundig bedrijf wat kan rekenen op jarenlange ervaring in de GWW-sector.

Met een breed materieelpark en gedreven personeel voert BWO werkzaamheden uit op en rondom het water. Opdrachtgevers zijn waterschappen, gemeenten, provincies maar ook particulieren en bedrijven. Naast realisatie kan BWO indien gewenst ook het gehele traject van ontwerp en planvorming tot oplevering uitvoeren.
BWO is NEN-EN- ISO9001:2008, VCA** 2008/05 en BRL7003 gecertificeerd en combineert haar kennis en ervaring met tot doel het realiseren van mooie projecten tot tevredenheid van de opdrachtgevers.

PROFIEL EN MISSIE
BWO is gevestigd in Meppel aan de P. Mastebroekweg 10.  Deze locatie grenst aan het Meppelerdiep en heeft een eigen loswal en afmeervoorziening voor het drijvend materieel.

BWO is een flexibele organisatie met gedreven enthousiaste mensen. De organisatie heeft beschikking over een uitgebreid materieelpark wat afgestemd is op de diverse werkgebieden waarin BWO werkzaam is.
BWO kenmerkt zich door korte lijnen, constructief meedenken en een oplossingsgerichte houding. Samen voor en met de opdrachtgever voert BWO de projecten uit waarbij kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn.

 

CONTACT INFORMATIE

Bezoekadres

P. Mastebroekweg 10
7942 JZ Meppel
T. 0522 760011
info@bwobv.nl

POSTADRES

Postbus 131
7940 AC Meppel
Direct Bellen
+31 (0)522 760 011
Direct mailen
info@bwobv.nl
Naar de website